Coronaupdate januari

Geplaatst 18-01-2021

Geplaatst door Johan Boer


In de loop van december zijn we weer in lockdown gegaan en die lockdown is inmiddels ook weer verlengd. Dat betekent dat we voorlopig nog niet in de zaal kunnen trainen. Inmiddels is ook het punt gepasseerd dat er nog hoop was op een restant van het zaalseizoen.
Toen de lockdown werd afgeroepen in december hebben we er voor gekozen om alle trainingen tot na nieuwjaar af te gelasten. 

In het nieuwe jaar heeft de TC met de trainers gecommuniceerd dat er een mogelijkheid was om met de jeugdteams buiten op het veld te gaan trainen. Inmiddels zitten we alweer in de derde week van die buitentrainingen. Vandaag werd ik er op gewezen dat de communicatie naar de trainers weliswaar uitstekend was geregeld,maar dat de ouders van de kinderen niet zo goed wisten wat de afspraken waren. Dat is aan mijn aandacht ontsnapt, dus bij deze alsnog.  

We hebben in deze gekke tijden veel vrijheid gegeven in het maken van keuzes bij de buitentrainingen.
  • Als een trainer er voor kiest om geen training te geven, dan is hij of zij daar vrij in. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat mensen het risico op besmettingen tot het minimum willen beperken. Het is dan wel jammer voor het betreffende team, maar we willen niemand "dwingen" om training te geven.
  • Voor de spelers geldt hetzelfde. Als hun team traint zijn zij zelf vrij om te kiezen of ze wel of niet mee willen trainen. 
  • Trainers hebben ook onderling de vrijheid om teams samen te voegen. 
  • Er is alleen ruimte voor jeugd van 17 jaar en jonger om te trainen. Iedereen die 18 jaar of ouder is kan vooralsnog niet trainen. 
Bovenstaande is in lijn met het corona-beleid dat inmiddels ook is aangepast. 

Als er vragen zijn over de trainingen dan kunnen die aan de technische-commissie@kvfortissimo.nl. gesteld worden.

Groet en hou je taai allemaal. Ik kijk uit naar het moment dat we elkaar weer op het park kunnen spreken.
Johan

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Sponsors: