Grote clubactie

GCA

KV Fortissimo verkoopt loten van de Grote Clubactie

Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor het jaarlijkse Fortissimo kamp. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze vereniging gaat.

Jeugdleden van de D,E en F kunnen met het verkoopboekje loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een persoonlijke QR-code, die doorverwijst naar jouw eigen verkoop pagina. Kopers kunnen de code scannen en zo online een lot kopen, ze mogen natuurlijk ook altijd het boekje invullen met pen.
Alle leden ontvangen een persoonlijke verkoop link in de mail. Deze link kan je delen met familie, vrienden en kennissen op afstand. Zo kan iedereen loten verkopen!

Wij van de kampcommissie mogen ons al jaren inzetten voor de Grote Clubacte. Hiermee halen we geld op voor het jaarlijkse verenigingskamp en proberen we de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden. Wil je weten waar je het dan precies voor doet? Neem een kijkje op de kamppagina, de kampfoto's pagina of vraag het aan één van je teamleden (er is vast al eens iemand mee gegaan). Je vindt hier ook praktische informatie zoals; waar, wanneer, de kosten en..... heel belangrijk, wanneer je op moet geven voor kamp.
Vind je de deelnemersbijdrage aan de hoge kant? Geen nood! Wij belonen onze lotenverkopers. voor meer informatie hierover kijk op de Winnen tab.

Loten verkopen

Het (Ver-)kopen van loten is heel eenvoudig en kan op verschillende manieren. Hieronder geven we uitleg en kan je een instructie video bekijken.

Verkoopboekje
Jeugdleden van de D, E en F krijgen een verkoopboekje. Hiermee kunnen zij loten verkopen. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code) of hij vult zijn gegevens handmatig in. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Zit je in een jeugdteam en heb je geen boekje gekregen maar wil je wel graag langs de deuren? Neem contct op met de kampcommissie door te mailen naar kampcommissie@kvfortissimo.nl Of download hier de intekenlijst.Online
Bij de start van de actie ontvang je van ons een e-mail met daarin een link naar jouw persoonlijke online verkooppagina. Stuur deze link naar al je familie, vrienden en kennissen en vraag of ze een lot van je willen kopen.  Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.
Tip: Maak een filmpje waarin je vraagt of ze een lootje willen kopen, dat maakt het iets persoonlijker. En vergeet ze vooral niet te bedanken!
Geen mail gehad? Gebruik dan deze URL: https://clubactie.nl/lot/korfbalvereniging-fortissimo/120095 of deze QR code:Superlot
Met een Superlot verkoop je 50 loten in één keer, de koper betaalt dus € 150,-. Het kopen van een superlot kan door een ondernemer gezien worden als een mini-sponsoring, zo steunen ze eenmalig onze vereniging. Ook kan een Superlot door een (senioren) team gekocht worden, zo maak je met het hele team kans op een deel van €100.00,-. Met ieder verkocht Superlot maakt onze vereniging kans op een extra prijst.w.v. 5.000,-!


 

Persoonlijke verkooppagina

Tijdens de Clubactie kun je inloggen op jouw eigen verkooppagina. Op deze verkooppagina zie je jouw online lotenmeter, gewonnen badges en tussenstanden. Ook vind je hier verschillende filmpjes met tips en tricks.

Inloggen doe je door naar je persoonlijke verkoop pagina te gaan, rechts bovenin op 'mijn stand' klikken en je inlogcode in te vullen. De inlogcode heb je via de mail gekregen, in de mail met je persoonelijk verkooppagina. Wanneer je een verkopoekje hebt, staat de code op de sticker op de voorkant. 

Nadat je bent ingelogd heb je:
Een eigen lotenmeter
Vul je persoonlijke lotendoel in en ga aan de slag.
 • Je ziet direct hoeveel loten je online hebt verkocht.
 • Heb je ook loten verkocht via de formulieren in jouw boekje? Geen probleem. Deze kun je hier zelf toevoegen.
 • Is jouw e-mailadres gekoppeld? Dan krijg je bij elk verkocht lot een melding. Heeft jouw vereniging dit niet gedaan, geen probleem dan kun je eenvoudig zelf je eigen e-mailadres (of dat van je ouders) toevoegen.
Zo zie je hoeveel loten je in totaal hebt verkocht én kun je direct je pagina delen om je lotenverkoop een boost te geven.

Badges die je kunt verdienen
Je eerste lot verkocht? Super, dan heb jij je 1e badge al binnen.
Je kun badges verdienen door loten te verkopen maar ook door bijvoorbeeld je persoonlijk verkooppagina te delen
Nieuwsgierig hoe je alle badges kunt verdienen? Log in en bekijk ze allemaal

Toegang tot de tussenstand, tips en winacties
Sta je al in de top 3 van beste lotenverkopers van je team?
 
Bekijk hier de tussenstand in jouw team en je vereniging
Nog beter worden? Lees dan alle tips en tricks en behaal jouw lotendoel

Ook de prijzen die je kunt winnen met loten verkopen zie je hier. Je hebt in je eigen online omgeving namelijk direct toegang tot alle winacties, zoals de kids-verkoopwedstrijd, teamprijzen en de ‘hoe verkoop jij loten’ winactie.

 

Winnen

Zowel verkopers als kopers kunnen mooie prijzen winnen

Verkopers
WIj van Fortissimo belonen jullie graag voor jullie harde werk, want jouw inzet is goud waard!
 • Per verkocht lot verdien je €1,- terug van je kampgeld. Let op! Bij opgave voor kamp, in de 1e week van november, dien je het volledige kampgeld te betalen. Na afloop van de actie in december/ januari storten wij het verdiende bedrag terug op de rekening.
 • 60 verkochte loten is een grats kamp. Voor meer informatie over het kamp, kijk op de kamppagina!
 • 40 verkochte loten betekend deelname aan de kidsverkoopwedstrijd van de Grote clubactie. Gegarandeerd prijs, met als hoofdprijs een Playstation 5! Opgeven voor deze actie doe je zelf, wanneer je klaar bent met verkopen. Kijk hier voor meer informatie.
 • 25 verkochte loten een attentie van Fortissimo en een Grote clubactie medaille. Hier hoef je niet voor aan te melden. Je ontvangt de prijs aan het einde van de actie in december/ januari.

Kopers
 • Hoofdprijs € 100.000,-
 • 2e Prijs Auto Skoda Kamiq, 2 jaar zorgeloos rijden
 • 3e Prijs Keukenkampioen cheque ttvw €10.000,-
Voor de overigeprijzen verwijzen we je grag door naar de prijzen pagina van de Grote Clubactie
 

Jarigen

 • Er zijn vandaag geen jarigen

Kamp 2023

Sponsors: