Fortissimokamp 2021 - update

Geplaatst 24-02-2021

Aan alle (potentiële) Fortissimokamp deelnemers (en/of hun ouders),

Eind oktober 2020 hebben we naar jullie gecommuniceerd de aanmeldweek voor Fortissimokamp 2021 te verplaatsen naar februari 2021. In de hoop dat we dan in een rustiger vaarwater zouden zitten rondom het coronavirus en er meer duidelijkheid zou zijn omtrent de mogelijkheden in het voorjaar.
Helaas is dit nog niet het geval. Voorop staat dat wij als kampcommissie ontzettend graag op kamp willen. Meer dan ooit leeft de behoefte om samen te komen om de liefde voor (onze) sport, -spel en gezelligheid met elkaar te delen tijdens ons jaarlijkse feestweekend. Maar het is nog onduidelijk en onzeker of dat dit jaar al kan zoals we dat gewend zijn te doen. We hebben besloten om een definitieve beslissing, te verschuiven naar begin april. In de hoop dan uit lockdown te zijn en meer zicht te hebben op de situatie. Neemt niet weg dat van uitstel sowieso geen afstel komt. Want of het nou mei 2021 of juni 2022 wordt: als we gaan, dan gaan we met z'n allen en maken we er een feestweekend van als nooit tevoren!

Groeten van de kampcommissie, Ellen, Maaike, Marianne & Roos

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Sponsors: