Fortissimokamp 2021 - Een definitief besluit

Geplaatst 18-04-2021

In februari '21 hebben we naar jullie gecommuniceerd dat we af zouden wachten tot april '21 met het nemen van een beslissing omtrent Fortissimokamp 2021. Inmiddels is het zover en kunnen wij helaas niet anders dan mededelen dat het Fortissimokamp 2021 definitief niet doorgaat. De geldende coronamaatregelen maken het onmogelijk om met 140 Fortissimoleden samen te komen voor ons jaarlijke feestweekend in Esbeek.
Een flinke domper natuurlijk, maar tegelijkertijd vinden we ook dat een Fortissimokamp een kamp moet kunnen zijn zoals we gewend zijn: vol van sport, -spel en gezelligheid met een grote groep leden van jong tot oud. Dat betekent dat we het tellertje op de website gaan aanpassen om met elkaar af te tellen naar Pinksterweekend 2022. Want we blijven natuurlijk uitkijken naar het moment dat we wel weer op stap kunnen met elkaar.. Noteer 4 t/m 6 juni 2022 dan ook in de agenda, want het volgende Fortissimokamp wordt er één waar je bij wilt zijn! 


Groetjes van de kampcommissie,
Ellen, Maaike, Marianne en Roos
 

 

 

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Sponsors: