Geen voorjaarscompetitie - seizoen 2020/2021

Geplaatst 22-04-2021

Geplaatst door Tim van der Weert
Het KNKV heeft vandaag besloten dat in alle klassen dit voorjaar helaas geen veldcompetitie kan plaatsvinden. Dat is de conclusie na de persconferentie van het kabinet op dinsdagavond en het eerder gepresenteerde openingsplan.

Uit het openingsplan is af te lezen dat in fase twee enkele versoepelingen voor de buitensport onder voorwaarden zullen plaatsvinden. Welke versoepelingen dit zullen worden, is op dit moment onbekend. Het spelen van wedstrijden buiten de eigen vereniging is op dit moment opgenomen in stap vijf, waarover volgens het huidige openingsplan besloten wordt op 29 juni. Dit wordt effectief op 7 juli.

Op basis van bovenstaande constateringen is het niet mogelijk om conform de routekaart van het KNKV nog competitiewedstrijden aan te bieden. Daarom heeft het KNKV besloten dat er geen tweede helft van de veldcompetitie gaat plaatsvinden. Mocht de rijksoverheid beslissen dat er toch eerder dan 7 juli wedstrijden tegen andere verenigingen gespeeld mogen worden, dan bekijkt het KNKV wat de mogelijkheden zijn om in welke vorm dan ook wedstrijden aan te bieden.

Alle verenigingen hebben kennis genomen van de bestuurlijke noodmaatregel van de KNKV die gaat over de afwikkeling van de veldcompetitie en enkele bijbehorende onderwerpen. Volgend uit deze noodmaatregel is ook dat alle teams uitkomen in dezelfde veldklasse als in dit seizoen. Vanzelfsprekend is vrijwillige degradatie wel mogelijk.
 

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Sponsors: