Kamp 2022 - Vooraankondiging

Geplaatst 15-09-2021
Categorie Kampcommissie

Vooraankondiging:

De kampcommissie is begonnen met de voorbereidingen voor Fortissimokamp 2022!! Tijdens het Pinksterweekend, van 4 - 6 juni 2022 hopen we voor de 42e keer op kamp te gaan met zoveel mogelijk leden; reserveer de datum vast in je agenda. 
Want het Fortissimokamp 2022 wordt een weekend waarvan je later wil kunnen zeggen: IK WAS ERBIJ!!

Begin oktober zullen we verdere informatie plaatsen, in aanloop naar de aanmeldweek van 1-7 november 2021. Wil je nu alvast meer weten? Kijk op de Fortissimowebsite >> Fortissimo >> Kamp.

*Wanneer je mee doet aan de Grote Clubactie kun je voor elk verkocht lot een euro terugverdienen van het bedrag wat je betaald bij deelname aan het kamp. Meedoen aan de GCA levert dus niet alleen de vereniging, maar ook jezelf geld op! Ook hierover is meer informatie te vinden op de kamppagina van de Fortissimowebsite.*

Ellen, Maaike, Marianne, Thessa, Zinda & Roos
De kampcommissie


 

Pupil van de week:

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Sponsors: