Jenneke Heising 25 jaar lid!

Geplaatst 01-10-2021

Geplaatst door Jennifer Regts

Categorie Bestuur

1 oktober 2021 is Jenneke Heising 25 jaar lid van Fortissimo, wat een mijlpaal!

Vorige week vrijdag (ja we weten het, 'één weekje te vroeg) verraste het bestuur Jenneke bij haar thuis. Helaas was Jenneke een beetje ziekjes, dus hebben we haar na een kort bezoek weer snel naar bed gestuurd. 

Jenneke kwam op haar 12e in IJsselstein wonen en is toen van Juko (nu Koveni) overgestapt naar ons. Ze had het op dat moment bij Juko ook niet meer naar haar zin en twijfelde of ze wel in IJsselstein wilde korfballen. Maar haar eerste toernooi met de C2 voelde destijds gelijk als een warm bad en de rest is geschiedenis! 

Jenneke staat bekend als een betrokken lid, jarenlang heeft ze in de selectie gespeeld en toen actief in het veld door blessures niet meer ging, werd ze de verzorgster van de selectie. Zorgen zit haar in het bloed, lekkere banaantjes of appeltjes tijdens de rust mochten volgens Jenneke niet ontbreken. 

Nu enkele jaren later speelt ze haar wedstrijdjes in Midweek 2 en draait ze graag bardiensten.

Jenneke we zijn blij met zo’n betrokken en enthousiast lid als jou!

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Sponsors: