Ontwikkelingsavonden voor scheidsrechters

Geplaatst 20-01-2023

Geplaatst door Jennifer Regts

Categorie scheidsrechters

De KNKV organiseert de komende periode ontwikkelingsavonden voor scheidsrechters en geintereseerden door het land:

Ben of ken jij iemand die zichzelf graag verder wil ontwikkelen op het gebied van arbitrage? De komende periode organiseren wij gratis ontwikkelingsavonden voor scheidsrechters. Onder leiding van topscheidsrechters gaan we deze avonden in op basisspelregels. Dit doen we aan de hand van beelden van veelvoorkomende wedstrijdsituaties. Op basis van de beelden worden diverse spelregels uitgelegd en besproken. Na de uitleg is er ruimte voor discussie en vragen.

Meer informatie en inschrijven kan via: https://www.knkv.nl/ontwikkelingsavonden-voor-scheidsrechters/ 

Jarigen

  • Davey Kok
  • Femke Snel

Sponsors: