Ilse van Vliet 40 jaar lid

Geplaatst 22-02-2023

Geplaatst door Johan Boer

Categorie Bestuur

Op 26 januari jongstleden zijn Guus en ondergetekende bij Ilse van Vliet op de koffie geweest om haar 40-jarig jubileum luister bij te zetten. Zoals gewoonlijk was de avond weer buiten het medeweten van de jubilaris om gepland (dankjwel Joris!) en was Ilse zeer verrast toen we voor haar deur stonden. 

Bij de koffie ging het gesprek eerst over Jiske en Joris en Ilse vertelde vol trots dat de kinderen volop met hun studies bezig zijn. 
Onvermijdelijk kwam het verhaal op haar korfbalverleden. Ze vertelde hoe ze via het schoolkorfbal bij Fortissimo is beland, samen met een vriendin. Die vriendein was na 1 training al klaar met korfballen, maar Ilse vond het wel leuk. Haar eerste trainer was Ben Compier en daarna heeft ze training gehad van Sjaak Ozinga. In de senioren heeft ze onder de bezielende leiding van André Arendse met het 2e in de reserve 2e klasse gespeeld. 

In de jaren daarna heeft Frans van Rooijen haar ook nog training gegeven. Na de geboorte van Joris heeft ze nog enkele jaren in het 2e en het 3e gespeeld met o.a. Johan van Vliet en Martin van Trigt. Na de geboorte van Jiske is Ilse overgestapt naar de midweek waar ze met o.a Mart Blankert en Ingeborg van der Hoeven heeft gespeeld. In die tijd heeft ondergetekende ook nog wel eens een balletje meegegooid. De laatste jaren speelt Ilse bij de recreanten met Fortissimo-kanjers als Adri Zwambag, Paul Zaal, Esther van der Vusse, John Arends, Jan Rutten, Sjaak Ozinga, Jolanda Bergman
en Moniek Muskee

Naast het korfbal heeft Ilse ook de nodige vrijwilligersrollen ingevuld, zoals :
  • Iedere week het wedstrijdschema rondbrengen (jaja, zo ging dat vroeger) en ook de fortkrant rondbrengen.
  • Lid van de redactie van de fortkrant en actief als als werver van advertenties. 
  • Het notuleren van bestuursvergaderingen toe Ruud van Bommel voorzitter was.
  • De ledenadminstratie voeren. 
  • Lid geweest van de JAC samen met Kitty, Annette en Margreet. Het was gezellig Ilse, op naar het 50-jarig jubileum..... 

Johan
 

Jarigen

  • Simone de Waal

JAV 2024

Sponsors: