Bericht van de Kampcommissie

Geplaatst 06-04-2023

Geplaatst door Webmaster

Categorie Kampcommissie

 
Doneermarkt
Wij mogen jullie met trots vertellen dat wij per 1 april gestart zijn met een doneer actie in samenwerking met onze hoofdsponsor Plus J. Schimmel. De plus heeft een aantal producten beschikbaar gesteld die wij nodig hebben op kamp, deze producten staan in een schap in de Pop-up supermarkt bij ons in de kantine aan de zomerdijk.
Hoe werkt het?

-Je kiest een product uit het schap.

-Je rekent het product af samen met je bestelling aan de bar.
-Je donatie wordt genoteerd door de vrijwilliger achter de bar en je mag het product in het doneermandje naast de stelling stoppen.
-Je doneert hiermee symbolisch een product maar in werkelijkheid natuurlijk een geldbedrag naar keuze. Zie de prijslijst hiernaast.


Op deze manier proberen we zo veel mogelijk geld op te halen om het kamp voor alle deelnemers betaalbaar te houden.
 
Uitnodiging informatieavond!
Maandag 17 april om 19:00
In de kantine van Fortissimo
Heb je je zoon en/of dochter opgegeven voor kamp maar heb je eigenlijk geen flauw idee wat we gaan doen die 3 dagen in Esbeek? Kom dan naar de informatie avond. We geven hier een kleine sfeerimpressie en beantwoorden alle vragen.
 
Opgeven bonte avond
Je kan je vanaf nu opgeven voor de bonte avond door een mailtje te sturen naar: kampcommissie@kvfortissimo.nl

 
Bagage
Net als voorgaande jaren is er in de bus maar ruimte voor 1 tas bagage. Mocht je toch meer bagage hebben dan kunnen we dat met de vrachtwagen voor je meenemen. Let op! Dit jaar doen we het iets anders dan je gewend bent. Inleveren kan op donderdag 25 mei tijdens de trainingstijden in de kantine. We zullen links in de hoek naast de bar ruimte reserveren.
 
Komende week ontvangen alle deelnemers per mail een brief met verdere deelnemersinformatie.

Jarigen

  • Simone de Waal

JAV 2024

Sponsors: