Roos en Robin van Doorn, samen 65 jaar lid!

Geplaatst 01-05-2023

Geplaatst door Guus Langemeijer

Categorie BestuurRoos en Robin van Doorn, samen 65 jaar lid !

Afgelopen 1 februari was Robin 40 jaar lid en vandaag 1 mei Roos 25 jaar lid, maar hoe moesten we ons bezoek geheimhouden?! Met Dennis en Zinda de afspraak gemaakt dat zij afgelopen vrijdagavond even op de koffie gingen zodat we niet voor een dichte deur zouden staan.
Guus en Johan hadden afgesproken samen te gaan feliciteren, echter Johan was het totaal vergeten en zat die avond met vrienden in Friesland ! Na een telefonische gelukwens en excuus van Johan werd het toch nog een gezellige avond met Dennis en Zinda erbij die ook nog wat bleven drinken.  

Zowel Roos en Robin begonnen al op jonge leeftijd te korfballen. Roos had even een tussenstop. Na een gezellige tijd in het C team gehad te hebben stopte nagenoeg iedereen zodat zij als enige overbleef. Dat zag ze niet zitten en ging toen maar tennissen, want ja dat deden er meer in haar familie. Maar wat bleek, ze miste de gezelligheid van Fortissimo en na anderhalf jaar keerde ze weer terug om nooit meer weg te gaan. Daar leerde ze in de loop van de jaren Robin kennen en ja we weten allemaal wat daaruit is voort gekomen, een gelukkig stel met twee kinderen die ook het korballen in de genen hebben.
Zowel Roos als Robin gaan voor de gezelligheid, alleen heeft Robin het wel iets verder geschopt dan Roos nl het derde in tegenstelling tot Roos het vierde ! Robin heeft ook nog met de A1 hoofdklasse gespeeld, getraind door Co van der Vusse. Vanuit die tijd stammen nog oude vriendschappen die tot op de dag van vandaag onderhouden worden.
Ze zijn allebei spelletjes gek, waardoor het niet zo verwonderlijk is dat Roos maar liefst 7 jaar in de spellenploeg van het kamp heeft gezeten en ook nog eens 10 jaar in de kampcommissie. Robin is actief in de kantinecommissie, toendertijd nog met Marc Mulder als voorzitter. Vanwege zijn werk kon hij dit niet meer combineren, maar na  een carrièreswitch met meer regelmaat heeft hij zijn stek weer gevonden in de kantinecommissie.

Roos en Robin, dank voor alles wat jullie in de afgelopen jaren hebben gedaan voor Fortissimo en wij hopen nog heel lang te mogen genieten van jullie aanwezigheid samen met Suus en Ties.
+

Jarigen

  • Simone de Waal

JAV 2024

Sponsors: