Schoolkorfbal 2 juni 2023 - programma

Geplaatst 31-05-2023

Geplaatst door Webmaster

Categorie Schoolkorfbal

Aanstaande vrijdag 2 juni is het weer zo ver: het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi met dit jaar maar liefst 52 teams. Zoals elk jaar gaan we er weer een leuke midag van maken met hopelijk mooi weer. 

Dit jaar staan alle poule indelingen, wedstrijden en tijden op de website: https://www.kvfortissimo.nl/schoolkorfbal. De scholen krijgen dus geen papieren boekje zoals voorafgaande jaren. Tijdens het toernooi wordt deze pagina geupdatet met de laatste uitslagen en standen. Als je een overzicht van een bepaald team wilt zien dan klik je op 'Mijn Team' en selecteer je het team wat je zoekt. In en rond de kantine hangen wij QR-codes op, door deze te scannen wordt je meteen naar de schoolkorfbal pagina op onze website gestuurd. 

Wij kijken uit naar een mooie middag!

Namens de Schoolkorfbalcommissie,
Susanne Koch
Joëlle Rehorst
Nadine Arendse
Tim van der Weert
Sandra Visscher 

 

Jarigen

  • Simone de Waal

JAV 2024

Sponsors: