Trainingsschema veld 2023/2024

Geplaatst 10-08-2023

Geplaatst door Tim van der Weert


Vanaf a.s. maandag 14 augustus beginnen de eerste teams met trainen en vanaf de week van 21 augustus beginnen alle teams. Op maandag 14 augustus beginnen alle senioren teams en de A1 en de overige teams de week erop. Zie op de pagina van de Technische Commissie ook de dagen / tijden / veldnummers voor alle teams en de teamindelingen. Eerdere informatie over de teamindelingen kan je in dit artikel vinden. Om de pagina van de Technische Commissie te kunnen zien moet je ingelogd zijn. 

Belangrijk om te onthouden dat de dagen / tijden op het veld niet automatisch ook de tijden in de zaal zijn. Vanwege beperkte zaalruimte in IJsselstein moeten teams in de zaal ook op dinsdag of woensdag trainen. Het trainingsschema voor de zaal wordt t.z.t gepubliceerd!

Jarigen

  • Kiara van Ledden

Kamp 2024

Sponsors: