Danny 25 jaar lid

Geplaatst 13-08-2024

Geplaatst door Nadine Arendse


Door de zomervakantie heeft dit stukje even op zich laten wachten, maar zo vlak voor de zomer stonden wij op een woensdag spontaan bij Danny op de stoep. Nu komen wij daar regelmatig, maar zo spontaan en doordeweeks, dat deed Danny even raar op kijken. Kwamen we hem verrassen omdat ze bijna 1 jaar getrouwd waren? Nee, wat dan? Danny is 25 jaar lid van Fortissimo! Dat had hij niet zien aankomen. Laura en de kinderen hadden lekkere cakejes gehaald en met elkaar begonnen we aan de terugblik op die 25 jaar lid. Quinne vertelt bijvoorbeeld dat Danny een keer zijn pink had gebroken toen hij struikelde over het hengsel van zijn tas. Een anekdote waar we allemaal hard om moesten lachen. Danny vertelde daarna nog dat hij vlak hiervoor een ongeluk had gehad met een scooter waar hij niks aan over had gehouden en dan breek je je pink door een hengsel aan de tas!
Danny en Laura kennen elkaar natuurlijk van de korfbal (nog van de OVVO tijd) en lang hebben ze met elkaar samen gespeeld. Wij zijn ook nauw betrokken geweest bij een groot stuk van Danny zijn 25 jarig lidmaatschap, dus de avond vulde zich makkelijk met vooral veel 'Weet je dit nog?'. Wat een gave dingen kunnen er eigenlijk gebeuren in 25 jaar. Danny heeft zijn sport altijd met heel veel passie en voor de volle 100% beleefd. Op de donderdag de kantine standaard sluiten. Vrijdag dan wel vroeg naar bed, want presteren op zaterdag was absoluut belangrijk! Feesten kwam wel weer op de zaterdag. Video analyses van tegenstanders, plannen maken en vooral altijd alles doen om weer te winnen! Danny heeft heel lang in ons eerste team gespeeld. In al die jaren heeft hij ook veel successen meegemaakt. Mooie kampioenschappen, ook een aantal keren net niet, maar die jaren dat je écht ergens voor speelt, dat blijft vooral bij! Wedstrijden met veel spanning en veel publiek, wat een mooie momenten zijn er voorgevallen in die afgelopen 25 jaar. 
Nadat Danny gestopt was met spelen is hij actief geweest als trainer en coach. Hij speelt nog in de midweek. Zijn dochters zijn ook enhousiast gestart bij Fortissimo. Dit jaar stappen zij over naar OVVO, omdat dit met het drukke gezinsleven toch net wat praktischer is allemaal. Danny en Laura hebben ons beloofd dat ze nog regelmatig langs gaan komen bij Fortissimo. Ze blijven ook lid en gaan ook zeker mee op het Fortissimo kamp, daar zijn al zo veel mooie verhalen ontstaan, dat willen ze niet missen! Zelf blijven ze actief in onze midweek.
Na die 25 jaar lid stikt het bij Fortissimo van de vrienden en is er ook een hele hechte vriendengroep ontstaan, waar wij gelukkig ook deel van uit maken. Vorig jaar hebben Danny en Laura met een groot deel van deze vriendengroep op Zakynthos hun bruiloft mogen vieren, wat een onwijs fantastisch avontuur was dit!

Wat een fijne avond, een avond die ging over 25 jaar aan sportieve herinneringen, vriendschap en geluk. Dat daar nog maar heel veel jaren bij mogen komen!



Namens het bestuur,
Jennifer en Nadine

Jarigen

  • Lieke Goes
  • Senna Schol

Sponsors: