Terugblik op een Fantastisch Buitenseizoen met de Kangoeroes!

Geplaatst 17-10-2024

Geplaatst door Webmaster

Categorie Kangoeroes

Wat hebben we genoten van het afgelopen buitenseizoen met onze enthousiaste Kangoeroes! Dit seizoen stond in het teken van plezier, bewegen en leren, en we hebben samen met de kinderen heel veel verschillende vaardigheden geoefend. Van scoren en gooien tot vangen, rennen en mikken – de kinderen hebben alles met volle inzet aangepakt. Het hoogtepunt van het seizoen was natuurlijk de Giga Kangoeroedag, waar niet alleen de kinderen zich hebben vermaakt, maar ook een aantal nieuwe Kangoeroes zich bij de groep heeft aangesloten.



Nu de herfst zijn begint met koudere en regenachtige dagen, hebben we het buitenseizoen feestelijk afgesloten met een speciale herfsttraining. De kinderen konden nog één keer buiten genieten van hun favoriete sport, om daarna langzaam de focus te verleggen naar het zaalseizoen. Tijdens deze training hebben we in de frisse herfstlucht extra plezier gemaakt en de seizoenswisseling gevierd.

Met de afsluiting van het buitenseizoen kijken we nu vooruit naar de zaaltrainingen. Deze starten op zaterdag 2 november en wij kunnen niet wachten om de kinderen weer te verwelkomen in de zaal. Het belooft een leuk en leerzaam zaalseizoen te worden, waarbij we doorgaan met het verbeteren van de vaardigheden, maar vooral blijven genieten van korfbal en het plezier dat de sport met zich meebrengt.

We hopen jullie allemaal te zien op de eerste zaaltraining!

Sportieve groetjes van het Kangoeroeteam,
Britt, Viënna, Mariska, Nikki, Gwen en Marieke

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Sponsors: